15 آذر 1401

مطالبه طول درمان و...

دسته بندی : کیفری | دیه
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام طول درمان چگونه حساب می‌شود طرف مهره کمرش شکسته و خوب شده به جز دیه اش طول درمانش تقریبا چقدر میشه الان سه ماه گذشته

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی به آن مدت زمانی که درمان به طول می‌انجامد تا با مراجعه مجدد، پزشک نظر قطعی را مبنی بر مقدار دیه اعلام کند، طول درمان گویند. در دیه طول درمان هیچ اثری ندارد. مقدار دیه بسته به مقدار صدمه‌ای است که وارد گردیده و پزشکی قانونی میزان صدمه را تعیین و قاضی پرونده بر اساس گزارش پزشکی قانونی مبلغ دیه را تعیین می‌کند. مدتی که تحت عنوان طول درمان تعیین می‌گردد، تنها برای بررسی التیام یافتن عضو آسیب دیده می‌باشد. موفق باشید