15 آذر 1401

طرح سوال کاربر به نحو مبهم

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند خودرو
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض احترام برادر من یک خودرو به صورت وکالت پنج سال پیش فروخته و دو سال قبل فوت کردند و درحال حاضر مالک بعد از چند بار معامله از پدر بنده شکایت بابت الزام به سند کردند ولی من کلیه مدارک برادرم را بازنگری کردم دیدم این خودرو واگذار شده مشکل اصالت داشته و به خریدارخودرو اطلاع رسانی نکرده بوده و انتقال سند را نمیدانم به چه صورت در دفترخانه انجام داده هست حالا پدر من باید چکار کند ممنون و متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام کاربر گرامی متاسفانه سوال خویش را به طور مبهم عنوان نموده اید. منظور از مشکل اصالت چیست؟ ایا سند به شخص ثالثی در دفتراسناد رسمی منتقل شده؟ و... مجددا سوال خویش را به طور واضح مطرح نمایید تا راهنمایی گردید