16 آذر 1401

قطعیت قرار منع تعقیب و قرار جلب دادرسی

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون به خیر برج ۸جواب شکایت شاکی برایم ابلاغ شد وقرار نهایی رای به عدم تعقیب داد.بعداز چندروز شاکی به رای اعتراض کرد برج۹ جواب رد اعتراض ورای قطعی دادگاه صادرشدتاریخ تنظیم رای قطعی ۱۲آذر بودولی یک احضاریه به دادگاه هم ابلاغ شدبه تاریخ تنطیم۱۳ آذر نام ابلاغ کننده با نام قاضی صادرکننده رای وشعبه کیفری یکی بود.من کاملا گیج شدم مگر همان قاضی صادرکننده رای که رای قطعی منع تعقیب داده بود در پرونده درج نکرده بود که رای قطعی و غیر قابل بازگشت هست.پس این ابلاغیه احضار با همان موضوع قبلی دیگر چیست.ممنون میشم اگه راهنمایی ام کنید تا قضیه واسم روشن بشه

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی احتمالا دعوایی که علیه شما مطرح شده بیشتر از یک اتهام بوده در مورد قسمتی از ادعای شاکی قرار منع تعقیب صادر شده و قطعی شده ولی نسبت به ادعایی دیگر شاکی مدارک و دلایلی دال بر اینکه میشود موضوع را بررسی کرد وجود داشته و نسبت به آن قسمت قرار جلب دادرسی صادر شده است ولی برای اطمینان خاطر می بایست تماس بگیرید و رای صادره را مطالعه کنند. موفق و سربلند باشید