16 آذر 1401

دفاع از اتهام انتسابی توهین و فحاشی

دسته بندی : کیفری | توهین
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خانم من مدیر یک موسسه است که زیر نظر آموزش و پرورش فعالیت دارد موسسه رقیب بدلیل نداشتن مجوز باید تعطیل شود و چون با اعضای شورای شهر فعالیت مالی دارد هنوز تعطیل نشده و اخیرا هم از من بدلیل فحاشی ناموسی به یکی از اعضای شورای شهر شکایت کرده و هر روز من در حال بازجویی هستم چگونه میتوان مشکل مورد نظر را حل کرد

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی اگر فحاشی صورت نگرفته و درآن محل متنازع فیه شهود وجود داشته است یا دوربین مدار بسته با شنود فعال وجود دارد ،با معرفی شهود میتوانیدو ...وارائه دلایل کافی میتوانید پرونده را مختومه نمایید . در مورد منع فعالیت موسسه رقیب این امر باید توسط مراجع ذی صلاح مربوطه پیگیری شود . موفق و سربلند باشید