16 آذر 1401

عدم ابلاغ از جهت رسیدگی به پرونده

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. من مدت زمانی که باید به شعبه پیگیرپرونده شکایتی که طرح کردم گذشته آیا باوجود گذشت زمان تعیین شده بازهم میتونم به شعبه پیگیرپرونده برای توضیحات مراجعه کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی نیازی نیست ولیکن اگر مدت زمان مدیدی سپری شد و هیچ ابلاغی صورت نگرفت میتوانید از شعبه مربوطه پیگیری نمایید . موفق و سربلند باشید