16 آذر 1401

واریز پول توسط مشتری به حساب صندوقدار

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.وقت بخیر.صندوقدار بنده به جای کارت کشیدن گاهی مشتری به حسابش پول واریز میکرده.من در جریان بودم میگفتم جای حقوق بردار انتهای ماه کسر میکنیم. الان مشکلی پیش اومده میخوام ازش شکایت کنم.
۱.تحت چه عنوانی شکایت کنم؟ خیانت؟
۲.پرینت حسابامون خیلی پیچیدست یعنی ایشون هم گاهی به حساب من پول زدن مبالغی.میتونن بگن همون پول ها بوده؟.منم براشون حقوق واریز کردم طبیعتا. آیا شکایت راه به جایی میبره؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام در صورتی که بتوانید اثبات کنید تمام مبالغ وارد شده به کارت صندوقدار به شما پرداخت نشده و از ایشان طلب دارید می توانید اقدام نمایید.