16 آذر 1401

طرح شکایت توهین و افترا

دسته بندی : کیفری | توهین
فاطمه عراقیه فراهانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من روی عصبانیت به یکی از دوستام چند تا پیامک فرستادم این هم رفته شکایت توهین و افترا کرده از بنده.میخاستم بدونم حکم بنده در صورت اثبات چیه‌ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام و احترام کاربر گرامی بسته به متن پیام ها دارد که موجب تحقق جرم شده یا نه و در خصوص تحقق جرم افترا شما می بایست جرمی به ایشان نسبت دهید که نتوانید آن را اثبات نمایید ولی به صورت کلی مجازات جرم توهین و افترا جزای نقدی حدود 2 تا 8 میلیون در حق صندوق دولت می باشد