17 آذر 1401

ضرب و جرح عمدی همسر و دیه

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من با نامرد سابقم دگیری پیدا کردم وایشون مرا مورد ضرب جرح عمدی قرار دادان که باعث شد ۴ تا مهره کرم دسکش بیرون بزنه و ۱۵ نقطه بدنم اسیب ببینه و کبود بشه با در نظر داشتن حکم پزشک قانونی. بینی بنده شکسته بود وقتی به بیمارستان رجوع کردم ولی چون به دلیل وخامت حالم دیر به دکتر پزشک قانونی مراجعه کردم جوش خرده بود و از من نپزیرفتن . می خواستم بدونم تاوان کارش به چه صورت و دیه در نظر گرفته برای من حدودا چقدر میشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام وقت بخیر شما شکوائیه تنظیم کنید مبنی بر ضرب و جرح عمدی توسط همسر و تامین خواسته نمایید و اجرای فوری آن قبل از ابلاغ و سپس محکومیت مشتکی عنه به پرداخت دیه را درخواست نمایید. مبلغ دبه بستگی به پزشکی قانونی دارد که چه درصدی در نظر بگیرند دیه کامل معادل ششصد میلیون تومان است