17 آذر 1401

خیانت در امانت کارگر

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

۱.سلام.برداشتن پول توسط کارگر که صندوق هم به او سپرده شده سرقت است یا خیانت در امانت؟ اگر سرقت است ،سرقت ساده محسوب میشود یا خیر.
۲.اینگونه دعاوی کیفری ابتدا به شورای حل حل اختلاف میرود یا خیر؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر چون مال سپرده شده خیانت در امانت می باشد شورای حل اختلاف برای صلح و سازش است که میتوانید صلح نکنید تا به دادسرا ارجاع شود