19 آذر 1401

تفاسخ معامله و عدم پذیرش آن

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید اگر یه آقایی در موقع حیات همسرش 3دانگ از خونه خود را به نام همسرش زده باشد و بعداز فوت همسر قبل ازاینکه بچه ها متوجه شوند آنرا برگردانده باشد
وحالا بچه ها بخواهند آنرا بگیرند که به زن دوم آن نرسد میتوانند؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی مدارک شما باید حضورا مورد بررسی قرار بگیرد ،اگر مدارکی دال بر تفاسخ وجود داشته باشد خیر نمیشود. موفق و سربلند باشید