19 آذر 1401

نظارت توسط سیستم های الکترونیک

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید آیا کسی که هنوز وارد زندان نشده میتونه درخواست پابند بده؟حکم قطعی ده ماه و شانزده روز هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر اگر حبس شما از بابت جرائم تعزیری باشد حبس شما جز جرائم تعزیری درجه ۶ میباشد پس میتوانید درخواست دهید به اجرای احکام و رضایت خود را در خصوص پابند یا همان نظارت توسط سیستم الکترونیک ثبت نمایید و الزامی برای دادگاه در خصوص صدورحکم به پابند وجود ندارد پس از بررسی شرایط تعویق مراقبتی دادگاه میتواند شما را تحت نظارت سیستم الکترونیک قرار دهد.