06 خرداد 1400

نحوه تقسیم سهم از دیه مقتول به وراث

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

مردی همسرش را کشته که چهار فرزند مشترک دارند مقتول مادرش درقید حیات میباشد خواستم ببینم سهم مادر مقتول چند درصد وسهم چهار فرزندان چند درصد میباشد اگر فرزندان رضایت بدهند و مادرش رضایت ندهدایا میتونم به مادرش دیه بدهیم اگر امکانش هست دیه وی چقدر میشود

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود سهم الارث مادر مقتول از دیه با توجه به فرزندار بودن مرحومه یک ششم مبلغ دیه است سهم فرزندان از دیه بستگی به جنسیت آنها دارد برای عدم اجرای قصاص نیاز به رضایت همه اولیای دم مقتول می باشد