07 خرداد 1400

اثبات مالکیت اعیان احداثی بدون مدرک کتبی چگونه است ؟

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید یکی از دوستان من
شوهرش رو بخاطر کرونا ازدست داده ی دختر 7ساله داره
گفت یه خونه دوطبقه داریم که زمین بنام پدر همسرمه..هرکدوم جدا وام گرفتیم ویک طبقه ساختیم ولی سند یا قولنامه ننوشتیم که ما پول یک طبقه رو دادیم
حالا ممکنه منو ازحقم محروم کنند؟
ایا برادر همسرم هم حق داره از خونه ی ما؟
الان خودش چون تواون خونه اذیت میشده (بخاطر فوت همسرش)
خونه ی پدرشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام کاربر محترم ادله اثبات دعوی در قانون عبارتند از اقرار، سند، گواه، سوگند، امارات فضایی دلایل اثبات دعوا معمولا برای اثبات است و بعضی مواقع برای ثبوت نیز به کار می رود. دوست شما اگر سند کتبی ندارد ولی می تواند از شهود و سوگند استفاده کند در خصوص ادعای حقوقی مالی برادر شوهر متوفی باید عرض کنم برادر شوهر مادامی که پدر و مادر زن و فرزند متوفی زنده هستن ارثی نخواهد داشت