10 خرداد 1400

تعداد جلسات سازشی شورا در شکایت ضرب و جرح جقدر است ؟

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده از شخصی به دلیل ضرب و شتم و تهدید شکایت کردم شاهد هم دارم الان ۴ جلسه در شورای حل اختلاف برگزار شده که مشتکی عنه حتی در جلسات حضور هم‌نداشت بجز یکبار وحالا اعضای شورا بنده و تحت فشار قرار میدن واسه رضایت و هربار با وقت کشی تعداد جلسات و بیشتر میکنن. باید چیکار کنم تا از حقم دفاع کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در دعاوی کیفری پرونده برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال می شود و شورا وظیفه دارد طرفین را دعوت و بین آنها سازش ایجاد کند اما این دعوت در صورت عدم تمایل طرفین به سازش فقط یکبار صورت می گیرد و تجدید جلسه بدون توافق طرفین موجب اطاله دادرسی و قابل پیگیری از حفاظت دادگستری محل است شما در صورت عدم توافق بر سازش یا کتبا اعلام کنید قصد سازش ندارید و تقاضای ارسال پرونده را به دادگاه نمایید یا در دعوت‌های بعدی شرکت نکنید