14 خرداد 1400

تخلیه ملک اجاره ای در شرایط کرونا

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
مادرم یک خانه را که به نام خودش بوده در دفترخانه به نام من سند رسمی زده و به نام من کرده است ، قرارداد اجاره مستاجری که اکنون در این خانه مقیم است ۲ ماه دیگر به پایان می رسد ، با توجه به اینکه من خودم مستاجر هستم و می خواهم در این خانه ساکن شوم ، آیا با توجه به قانونی که گفته اند در شرایط کرونا صاحب خانه ها نمی توانند مستاجران را ملزم به تخلیه کنند ، میتوانم تقاضای دستور تخلیه کنم ؟
اگر مستاجر تخلیه نکرد بهترین راه کدام است ؟
قرارداد اجاره با مستاجر مذکور در مشاور املاک تنظیم شده و متاسفانه فقط امضای مالک و مستاجر و مسئول مشاور املاک وجود دارد .

ممنونم

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود در حال حاضر شما مالک ملک مورد اجاره هستید و قائم مقام شخصی هستید که اجاره نامه را امضاء نموده اند می توانید در صورت عدم تخلیه مستاجر در موعد مقرر دادخواست تخلیه ید به شوراء حل اخلاف تقدیم کنید و تقاضای تخلیه ملک به دلیل استفاده شخصی خودتون و نیاز شخصی که به ملک مورد اجاره دارید مستند کنید ضمن آنکه قرارداد اجاره ای که نشان دهد خودتون اجاره نشین هستید ضمیمه دادخواست کنید موفق باشید