15 خرداد 1400

اثبات آزار جنسی بعد ار ۹ سال امکان پذیر است ؟

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من حدودا ۹ سال پیش با مادرم و خواهرم که از خودم کوچکتر بود رفتیم خونه یک نفر .من اون موقع ۹ سالم بود و شب خواب بودم که با حس اینکه یک نفر نزدیکمه بیدار شدم اولش خیلی ترسیدم و تا چند لحظه هیچ کاری نتونستم بکنم بعد تا بخودم اومدم سریع بلند شدم و متوجه شدم اون آقا سعی داشت از پشت با من دخول انجام بده بعد که بیدار شدم همش تهدید میکرد که نباید به کسی بگی و تا حدودا ۲۰ دقیقه بعد بازم منو مورد آزار جنسی قرار میداد البته بدون دخول و کلی با حرفاش منو ترسوند و باعث شد من ۹ سال سکوت کنم ولی الان ۱۸ سالمه و میخوام شکایت کنم اما نمیدونم چکار کنم ؟ اصلا میشه ثابت کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اولا ۹ سال از زمان حادثه گذشته و جرم مشمول مرور زمان شده ثانیا برای اثبات ادعا خود بر فرض عدم مرور زمان دو نفر شاهد لازم دارید مه با وصف فوق قطعا چنین شاهدی وجود ندارد فلذا عملا طرح دعوی بی حاصل است