15 خرداد 1400

حکم رابطه نامشروع با دختر باکره

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

خواستم بدونم حکم رابطه جنسی داشتن با دختر باکره چیه در حالت عادی و اگر زیر سن قانونی باشه مثلا 17 ساله چیه و اگر صیغه باشه چ حکمی داره

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود جرم رابطه نامشروع مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی: “هرگاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل یا مضاجعه ‌شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود. ضمن اینکه سن بلوغ در دختران ٩ سال است