24 آذر 1401

سوال کاربر در خصوص حبس برادر بعلت مسائل سیاسی

دسته بندی : کیفری | جرایم سیاسی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

برادر من بخاطر پیام سیاسی در گوشیش در بازداشتگاه هست اگر میشه کمکمون کنید!!

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ قاعدتا این موضوع نیاز ب بررسی بیشتر و اگاهی از موضوع اتهام ،مرحله رسیدگی و سایر محتویات پرونده دارد تا حسب مورد دفاع مقتضی در خصوص اتهام انتسابی انجام گیرد و راهکار ارائه گردد میبایست منتظر جلسات رسیدگی و اقدامات شعبه مربوطه ماند بهرحال با فقدان سابقه کیفری و ابراز ندامت و حتی الامکان تنظیم لایحه تخصصی امکان تخفیف،تعلیق و یا تبدیل مجازات وجود دارد بهتر است در این موارد وکیلی در شهر خود در زمینه کیفری اختیار نمایید تا با بررسی همه جانبه موضوع و پیگیری حضوری و...بتواند با نظارت دقیق دفاع مناسب را بعمل آورد موید باشید