25 آذر 1401

اقدام لازم در صورت قفل در آپارتمان توسط زوجه و ممانعت

دسته بندی : حقوقی | رفع ممانعت از حق
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خانوم. من قفل در عوض. کرده و من نمیتونم برم خونه ما در حال طلاق هستیم باید چیکار کنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ مستحضر باشید اگر چنانچه سند مالکیت یا قرارداد اجاره بنام شخص شما باشد میتوانید طرح دعوا کنید در اینصورت موضوع را ب کلانتری اطلاع دهید تا صورتجلسه شود و بعد میتوانید بطریق حقوقی و کیفری اقدام نمایید.بهتر است دعوای رفع ممانعت از حق از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح شود تا رسیدگی و اقدام لازم صورت گیرد موید باشید