25 خرداد 1400

ملاقات با ریس قوه قضاییه جهت طرح دادخواهی فوق العاده هست ؟

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

رای دادگاه کیفری به نفع ما تموم شد ، ولی دادگاه حقوقی اصلا با رای توجهی نکرده؟ امکان ملاقات حضوری با آقای رییسی هست ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام آدرس و شماره تلفن حوزه ریاست قوه قضائیه: تهران خيابان وليعصر (عج)– خيابان پاستور تلفن : ۶۶۹۵۲۵۳۶ با توجه به شرایط موجود به نظر امکان ملاقات حضوری با ریاست محترم قوه قضائیه فعلا وجود ندارد و می توانید صرفا درخواست ملاقات خود را ارسال تا مورد بررسی قرار گیرد.