27 آذر 1401

مجازات حمل و نگهداری شیشه و هروئین و تریاک

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید حکم 103گرم شیشه 28گرم هروئین و 24گرم تریاک چیست

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی اگر صد و سه گرم شیشه به همراه شخصی در زمان دستگیری بوده است ،طبق قانون جدید مبارزه با مواد مخدر، مجازات اعدام برای افرادی که اقدام به تولید، خرید و فروش، قاچاق و حمل و نگهداری بیش از ۳۰ گرم شیشه می کنند، شدیدترین مجازات که همان مجازات اعدام می باشد، لحاظ شده است. و حتما از وکیل در مورد کمک بگیرید اگر شرایط وکیل گرفتن را ندارید درخواست وکیل معاضدتی یا تسخیری نمایید . مجازات ۲۸گرم هروئین ، از چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاقمی باشد و همچنین در مورد تریاک لازم به ذکر است مجازات آن تا ۴ میلیون ریال جزای نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق محکوم می شود. موفق و سربلند باشید