27 آذر 1401

جعل و استفاده از سند مجعول

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام. بنده از شخصی طلب داشتم یک فقره چک دادن ودرحضورشاهدی که پیشش بوده به بنده میداد منم قبول نمی کردم چون نیاز پول داشتم با اصرار شاهد بنده چک رو با پشت امضای خودش به من دادن و موقع سررسید چک وصول نشد بنده حقوقی شکایت کردم و محکوم شدن .حالا صاحب چک از بنده وازشاهدش که دوستش بوده شکایت جعل و سرقت کرده و دادگاه چک روبه کارشناسی ارجاع داده وازهرسه نفرمون خط و امضا گرفتن ومشخص شده امضای صاحب چک و بنده نمی باشد ودست خط و امضا دوست خودش بوده و شاهد خودش بوده که بعدا شاهدش تو دادگاه گفته صاحب چک گفته بنویسه تا پول بنده رو نکن وبه ناحق بنده رو محکوم کنن حالا بااین شرایط تکلیف بنده چی میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور به حق خودم برسم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم خوب ثابت کردن اینکه امضا شما جعل نکردین یکم سخت این در حالی که شما شاهدی هم ندارین اگه شخصی وجود داره که به عنوان مطلع از این داستان اطلاع داره میتوانین به دادگاه به عنوان دلیل ارایه دهین همچنین در خصوص اصل طلب اگه مدارکی دارین میتونین ارایه بدهین و عنوان کنین بجای این طلب چک به بنده داده و بنده هیچ اطلاعی از جعلی بودن نداشتم و اگه جعلی صورت گرفته از جانب این شخص می باشد نه بنده