27 خرداد 1400

تهدید کردن کارمند دولت

دسته بندی : کیفری | تهدید
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ، بنده به همراه همکارم که پرسنل یک اداره دولتی هستیم درحین رفتن به محل کار شخصی در خیابان بدون دلیل برایمان ایجاد مزاحمت و مارا تهدید میکنه و شکایتش انجام دادیم و شکوائیه ارجاع داده شده به شورای حل اختلاف آیا شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی به دعوای دولتی را دارد

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود رویه قضایی جدیدا نسبت به بعضی از عنوان های کیفری که توسط اشخاص طرح میشود به این شکل است که بعد از طرح شکایت پرونده ارجاع داده می شود به شورای حل اختلاف تا در صورت امکان مسئله به صورت صلح و سازش خاتمه پیدا کند در غیر این صورت پرونده به بازپرسی ارسال می شود