29 آذر 1401

شرایط و ضوابط ثبت علامت جمعی

دسته بندی : مالکیت معنوی | علائم تجاری
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر شرکت ما در حال ثبت یک لوگو جمعی هست و برای ثبت این علامت جمعی ما باید شرایط و ضوابط برای این علامت تعیین کنیم داخل سایت .
میخواستم بدونم چه چیزهایی را ما باید داخل شرایط و ضوابطمون بنویسیم
باتشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی شما ده مورد را باید در سایت بارگزاری نمایید مثل - اظهارنامه ثبت علامت جمعی ( دو نسخه ) همین اظهارنامه ی ثبت علامت باید در دو نسخه و در فرم مخصوص و به زبان فارسی تنظیم شده و پس از ذکر تاریخ، توسط شما یا نماینده قانونی شما امضاء شود.در صورتی که اسناد ضمیمه اظهارنامه و سایر اسناد مربوط به زبان دیگری غیر از فارسی باشد،ارائه اصل مدارک مورد نیاز همراه با ترجمه عادی کامل آن الزامیه. 2- نسخه اصلی نمایندگی،در صورتی که تقاضا توسط نماینده قانونی صورت بگیرد . 3- ارائه ده نمونه از علامت به صورت گرافیکی که با علامت الصاق شده روی اظهارنامه یکسان بوده و ابعاد آن حداکثر ده در ده سانتی متر باشه.اگر ارائه علامت به صورت گرافیکی نباشه ده نمونه از کپی یا تصویر علامت حداکثر در همین ابعاد و به نحوی که مرجع ثبت مناسب تشخیص دهد ارائه خواهد شد. 4- در صورت سه بعدی علامت،ارائه علامت به صورت نمونه های گرافیکی یا تصویر دو بعدی روی برگه به نحوی که از شش زاویه متفاوت تهیه و در مجموع یک نمونه واحد که همان علامت سه بعدی را تشکیل دهند،الزامی است. 5- مدارک مربوط به حق تقدم که باید همزمان با تسلیم اظهارنامه یا حداکثر ظرف 15 روز از آن تاریخ تسلیم بشود. 6- ارائه مدارک دال بر فعالیت در حوزه ذی ربط بنا به تشخیص مرجع ثبت 7- نسخه ای از ضوابط و شرایط استفاده از علامت جمعی و ارائه گواهی مقام صلاحیتدار،اتحادیه یا دستگاه مرتبط،هم نیاز است. 8- مدارک مثبت هویت شما 9- رسید پرداخت هزینه های قانونی باید باشد 10- مدارک نمایندگی قانونی،در صورتی که تقاضا توسط نماینده قانونی صورت گرفته است . موفق و سربلند باشید