01 دی 1401

عفو رهبری نسبت به جرم ارتکابی

دسته بندی : جرایم سایبری | جعل رایانه ای
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

درمورد سوال قبلیم درخواست عفو و بخشودگی رهبری به چه صورتی هست و شرایطش به چه صورتی هست؟اخه شاکیا رضایت ندادن ایا تاثیر در عفو رهبری تاثیر داره یا نه ؟جرم جعل رایانه ای بوده که یک سال حبس دادن که در تجدید نظر به ۶ماه حبس تبدیل شده و ۶ماه هم تا دوسال تعلیق…پس یک ماه قبل از ۲۲بهمن میتونه اقدام برای عفو رهبری

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر رد مالی بوده و صورت گرفته باشد عفو تعلق خواهد گرفت اما اگر باید مالی را رد نمایید اما انجام نگرفته باشد حق الناس محسوب خواهد شد و احتمالا عفو تعلق نخواهد گرفت