05 دی 1401

استعمال مواد مخدرتوسط مهمان در مشاعات ساختمان

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،وقت بخیر
ببخشید،من دریک آپارتمان زندگی میکنم.چندوقت پیش پدریکی ازساکنین ساختمان(پدرش ساکن ساختمان نیست اونجامهمون بود)اومدتوی ماشینش که درپارکینگ ساختمان بود.شیشه مصرف کرد.من میخوام بابت این موضوع شکایت کنم.چون ازاون موقع بچه هام میترسن.میخواستم ببینم اگه شکایت کنم به نتیجه میرسم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام کاربر گرامی خیر پرونده شما قابل پیگیری نیست . فقط میتوانید به همسایه اخطار دهیدکه در مشاعات حق چنین رفتاری از طرف مهمانان ایشان وجود ندارد و در صورت تکرار موضوع را از طریق مراجع قضایی پیگیری می نمایید .و در صورت تکرار به 110تماس بگیرید و صورت جلسه نمایید . موفق و سربلند باشید