08 دی 1401

عدم اثبات قصور پزشکی

دسته بندی : کیفری | قصور پزشکی
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام درمورد قصورپزشکی.اگر ادعابشه باتزرق دارویی بیمار کشته شده.و درگزارش پزشکی قانونی نوشته بشه ک سمی.مخدری در مثلا مخاط.نمونه فلان و...مشاهده نشد.تکلیف چیه؟
اگر فرضا دارویی بدون دستور مکتوب پزشک تزریق بشه و بیمارواکنش بده.وفوت بشه چطور؟درحالیکه فرضاچیزمکتوبی نباشه توپرونده مبنی براثبات شاکی.چجورولی دم میتونن ثابت کنن دارویی باعث فوت شده.کلا مجازات این موارد چیه.ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام کاربرگرامی با توجه به اینکه یک امر تخصصی است و نیاز به تخصص پزشکی قانونی دارد اگر پزشکی قانونی تشخیص بر سم یا غیره یا نداده باشد اثبات این امر کاری به نسبت دشوار می باشد و در نهایت احتمال میرود قتل غیرعمدی محسوب شود . موفق و سربلند باشید .