15 تیر 1400

تقسیم ارث بین وراث بعد از فوت

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
نسرین خلیلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده یک باغ از پدرم به ارث رسیده که دو درخت گردویه ۲۰۰ ساله درون باغ است که پسر عمو های پدرم ادعا دارند که این درختان کاشت پدربزرگشان است و به صورت موروثی است و همه از این درختان سهم دارند و ان دو درختی که در باغ بنده است مالک تام نمی باشم و برای چندین نفر است
ایا وقتی بنده صاحب زمین هستم و سند دارم مالک درختان نیستم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مالکیت پدربزرگ بر دو درخت قبل از پدر باید اثبات شود و همچنین حق انتفاع پدربزرگ از زمین پدر