16 تیر 1400

طرح دعوای کلاهبرداری

دسته بندی : تعزیرات | قاچاق کالا و ارز
محسن حبیبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شخصی ناشناس با همسرم تماس گرفته اند و با وعده اینکه شما برنده یک دستگاه خودرو 206 شده اید و درخواست پرداخت پول به مبلغ ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ تومان برای هزینه سند کردند و همسرم وجه را واریز کرده و از ما کلاهبرداری شده راهنمایی بفرمایید که چه کاری باید انجام بدهم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام اولین اقدام در خصوص کلاهبرداری تقدیم شکواییه از طریق دفاتر خدمات قضایی میباشد تابعد از ثبت موضوع شکواییه در دادسرا ثبت و برای شروع به تعقیب و تحقیق به ضابطان دادگستری (ماموران آگاهی)ارجاع شود. راه دوم در مورد کلاهبرداری مراجعه به پلیس فتا و تشکیل پرونده در آن مرجع میباشد.در مورد کلاهبرداری احتیاطا با وکیل دادگستری اقدام شود.