16 تیر 1400

مطالبه خسارت واردشده به خودرو

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، دادخواستی دادم به خواسته های استرداد خودرو و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف با جلب نظر کارشناس ، که کارشناس اومد گزارش کرد ، خساراتی هم به خود ماشین وارد شده مثلا شیشه جلو شکسته لاستیک هاش پاره شده، سپر و چراغ و … هم شکسته که باید عوض‌بشن، قیمتشون هم زیاده کارشناس گفت من نمیتونم اینارو داخل گزارش بزنم باید قاضی دستور بده…
پرونده در حال رسیدگی هست جلسه اول هم برگزار شده میخواستم ببینم در مورد خساراتی که به خودرو وارد شده باید چیکار کنم دادخواست جدید بدم ؟ یه راهنمایی بکنید که بتونم اونارو هم همزمان مطالبه کنم که همین کارشناسه اونارو هم براورد کنه گزارش بده قاضی حکم به پرداخت خسارت بده ،، ممنون میشم کامل و جامع راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرمحترم شما باید این خسارات رادر دادخواستی جداگانه تقاضا بفرماییدتا کارشناسی شده ورای صادرگردد.