18 تیر 1400

چگونه خسارات وارده را مطالبه کنیم؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
علیرضا ربیعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

منزل بنده واقع در جوار اراضی کشاورزی میباشد که این اراضی توسط یک پمپاژ آب آبیاری میشوند و مالک موتورپمپ متوفی است و موتور پمپ توسط چند از ورثه هاش مدیریت میشه ، چندی است که مالکین موتورپمپ اقدام به آبدهی به کشاورزان جهت کشت شلتوک را نموده اند ولی متاسفانه کشاورزان بدون رعایت اصولی کشت وزرع شلتوک کاشته اند و تبعات آن قابل حدث میباشد که نشتی آب به منازل مسکونی و اراضی همجوار خواهد بود ، حال اگر بخواهم شکایت کنم از مالکین موتور پمپ یا کشاورزان اقدام کنم..باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر نشتی آب خساراتی به منزل شما وارد نموده می توانید خسارات وارده را در دادگاه عمومی حقوقی از کشاورزان مطالبه نمایید زیرا ورود خسارت به شما به دلیل قصور کشاورزان در آبیاری و عدم رعایت شرایط اصولی کشت رخ داده موفق باشید