12 دی 1401

سوال در خصوص مالیات بر ارث

دسته بندی : مالیاتی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
مبلغی ارث از خارج از کشور از طرف یکی از آشنایان فوت شده بنده در نظر گرفته شده است و یکی از بانکهای کانادا این مبلغ را برای من اگر بخواهد واریز کند چه نوع حسابی بایستی در ایران داشته باشم و مالیات ان چند درصد مبلغ خواهد بود و من چطور باید آن مالیات را بدهم. با سپاس.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام جهت واریز مبلغ و دیافت آن شما باید از طریق صرافی و شعب بانک ها باتوجه به اطلاعات ارائه شده توسط آن شعب اقدام کنید . این موضوع مشمول مالیات بر ارث بوده و درصد آن با توجه به اینکه شما در کدام طبقه از وراث هستید متغیر است و هرچه طبقا بعید تر باسد میزان مالیات نیز بیشتر است . جهت مشاور تکمیلی از طریق تماس تلفنی اقدام فرمایید