20 تیر 1400

قرار موقوفی اجرای حکم

دسته بندی : کیفری | اجرای احکام
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در صورتی دو رای کیفری برای یک جرم واحد صادر بشه، اولی اجرا بشه، دومی بره اجرا، قاضی اجرای احکام می تونه قرار موقوفی اجرا صادر کنه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام مطابق ماده 13 قانون آیین دادرسی کیفری تعقیب امرکیفری که طبق قانون شروع شده است وهمچنین اجرای مجازات موقوف نمی شود مگردر موارد زیر: فوت متهم یامحکوم علیه ، گذشت شاکی یامدعی خصوصی درجرایم قابل گذشت ، شمول عفو، نسخ مجازات قانونی، شمول مرور زمان درمواردپیش بینی شده درقانون ، توبه متهم در موارد پیش بینی شده در قانون ، اعتبار امر مختوم