20 تیر 1400

واخواهی از رای غیابی

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محسن حبیبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
بنده یه پرونده ای در شورای حل اختلاف شماره 1 دربند دارم،طرف مقابل چون به شورا نیومده حکم غیابی برایش صادر شده که محکوم به پرداخت دستمزد ما شده،و حدود1,5سال از رای نهایی شوراگذشته،دو هفته پیش رفتم پیگیری کنم کارمند شعبه6شورا گفت که ابلاغیه را خونده برو صدرو اجرائیه از طبقه همکف بگیر بیار کارت انجام بشه ،بعدش گفت برو دوهفته دیگه بیا،که امروز در تاریخ 1400/04/21رفتم همون شخصی که دو هفته پیش بهم گفت محکوم علیه ابلاغیه را دیده ،امروز گفت ندیده،چرا؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام در مورد اطلاع یا عدم اطلاع محکوم علیه میشه از شعبه خواست که ببینن محکوم علیه ابلاغ را رویت کرده یا نه در هرصورت مطابق ماده ۶ قانون آیین دادرسی مدنی مهلت اعتراض به رای غیابی از تاریخ اطلاع محکوم علیه محاسبه میشود و اطلاع محکوم علیه از حکم غیابی ،معمولا امری نیست که براحتی قابل اثبات باشه . به نظرم شما درخواست صدور اجرائیه را از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال کنید بعد از صدور اجرائیه باید به محکوم علیه ابلاغ بشه اگر بیاد و اعتراض کنه که اجرای رای متوقف میشه ولی اگر اعتراض نکنه به استناد تبصره ۲ ماده ۳۰۶ همین قانون محکوم له باید تامین بسپاره تا رای اجرا بشه