23 تیر 1400

تصرف غیر قانونی زمین را چگونه باید پیگیری کنم ؟

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خدمت شما من ملکی دارم که فردی آلان در زمین من پِی کنده و زمانی که به او گفتم این زمین ماله من است حق چنین کاری نداری با بی ادبی تمام جواب من را داده و میگوید برو هرجا دلت میخواد شکایت کن چکار باید کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی اگر شما سابقه تصرف در ملک را دارید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قوه قضاییه مطابق ماده ۶۹۰ قانون مجازات اسلامی شکایت تصرف عدوانی به طرفیت شخص یا اشخاص متصرف مطرح نمایید