14 دی 1401

پخش جزوه در یک سایت اینترنتی

دسته بندی : جرایم سایبری | نقض حقوق مولف
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام

من یه سایت جزوه دارم

الان یه ناشر پیام داده که جزوه ها رو بردار

اخه تهیه جزوه مگه جرم هست میگه سایتت رو فیلتر میکنم؟

میگه زندانی میشی

یه ناشری که کتابهای خارجی روترجمه میکنه و خودش کپی رایت رو رعایت نمیکنن

دارن زور میگن و من تمام درامدم از این سایت هست

یه کمکی کنید به منتا درامدم قطع نشه

یه نامه فرستاده که مخاطبش سایبری وزارت ارشاده؟
مگه ارشاد سایبری داره!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام طبق ماده ۲۳ قانون حمایت از مولفان و مصنفان و هنرمندان اگر شخصی قسمتی از یک اثر یا کل یک اثر که متعلق به شخص دیگر و مورد حمایت قانون است را به نام خود یا شخص دیگری پخش کندیا حتی به اسم پدیدآورنده و بدون اجازه او پخش یا عرضه کند، به شش ماه تا سه سال حبس تادیبی محکوم می‌شود.