23 تیر 1400

مطالبه مهریه در اجرای ثبت

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محسن حبیبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید بنده در تاریخ 5 تیرماه درخواست مهریه دادم و 3 سال از ازدواجم میگذره و باردارم و شوهر بنده به دلیل نداشتن سامانه ثنا از درخواست مهریه با خبر نشدن خواستم بدونم باید چه کاری کنم تا همسرم باخبر بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام درحال حاضر مطالبه مهریه از اجرای ثبت مطالبه میشود که در اینصورت اگر ملک یاخودرویی که سابقه ثبتی داره به نفع شما توقیف میشه و میبایستی به همسر شمابه صورت سنتی ابلاغ بشه اگر چیزی بابت مهریه توقیف نشده گواهی به شما داده میشه که موضوع مهریه را از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید چون خوانده دعوا اجباری به اخذ ثنا نداره به نظرم اظهارنامه ای مبنی بر مطالبه مهریه به همسرتون بدین وآدرس دقیقی از اقامتگاه همسرتون به دفاتر خدمات قضایی بدین تا ازطریق مامور ابلاغ به ایشان اطلاع داده بشه