07 آذر 1402

تقاضای اصلاح سندرسمی

دسته بندی : ثبتی | هیات نظارت ثبتی
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر یه زمین داریم به متراژ 8 هکتار که سند رسمی دارد
الان متوجه شدیم 2 هکتارش داخل سند نیست متراژ کم نوشته شده ولی حد زمین که تا کجا قطع میشه رو داخل سند درست نوشتن فقط متراژ کم نوشتن زمین هم فروش رفته الان میتونیم درخواست اصلاح سند بدیم و اگر میشه اصلاح که بخوره طبق متراژ میزنن یا تا انجا که اون نقطه که ثبت شده اصلاح میزنند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام.بله وفق ماده149قانون ثبت قابل اصلاح است هم ازحیث متراژوهم حدودات.می توانیددرخواست اصلاح سندبدهیدتاباکارشناسی مجدد سنداصلاح شود.