وکیل کلاهبرداری در تهران
با در نظر گرفتن این موضوع که پیگیری کلاهبرداریهای مشدد و ساده ممکن است پیچیده و سخت باشد، پیشنهاد میکنیم پیش از آنکه در خصوص این جرم کیفری از کلاهبردار طرح شکایت کنید از یک وکیل کلاهبرداری مجرب در این زمینه کمک بگیرید تا بتوانید با یک شکایت کامل، نسبت به بازستانی حق و حقوق خود اقدامی سریع و به موقع انجام داده باشید. همچنین شما میتوانید از خدمات وکیل تلفنی در موسسه وکیل وند استفاده کنید.
منظور از کلاهبرداری چیست؟
وکیل کیفری بیان میدارد: از نگاه عام کلاهبردار به کسی گفته میشود که از بازگرداندن پول به شخص بستانکار خودداری میکند. کلی از نظر حقوقی کلاهبرداری به گونه دیگری تعریف شده است. بر اساس این قانون کلاهبردار به شخصی میگویند که افراد را به وجود شرکتها، کارخانهها، موسسات موهوم و یا به دارا بودن اموال و اختیارات دروغین فریب داده و آنها را به امور غیر حقیقی امیدوار میکند.
انواع کلاهبرداری چیست؟
با نظر به پیچیدگی کلاهبرداری در دنیای امروزی، جرم کلاهبرداری به انواع گوناگونی دستهبندی شده است که بعضی از این تقسیمبندیها به شرح زیر است:
-
کلاهبرداری فیشینگ
بهترین وکیل کیفری در تهران میگوید: کلاهبردار در این شیوه نشانی و ظاهر سایتهای معروفی همچون سایتهای بانکی را جعل نموده تا اطلاعات کارت بانکی اشخاص عادی را با عنوان بانک بودن و اعتبار کار خود برباید. همچنین امکان دارد این اشخاص ایمیل یک بانک یا یک سازمان خاص را مورد جعل قرار دهند و با فرستادن نامهای به اشخاص عادی درخواست دریافت اطلاعات بانکی آنها را کنند.
-
کلاهبرداری پیامکی
در این شیوه از کلاهبرداری، شخص کلاهبردار از ترفند ارسال پیامکی تحت این عنوان که «به این شماره کارت بزن» برای کلیه اشخاص عادی پیامک کرده و به طور معمول امکان دارد در طول روز کسانی باشند که منتظر پیامکی از سوی فرد خاصی باشند که قرار است به کارت وی وجهی واریز کند. بدین ترتیب این موضوع ممکن است فرصت خوبی برای شخص کلاهبردار باشد.
-
کلاهبرداری در پوشش کار خیر
این شیوه از کلاهبرداری به وفور اتفاق میافتد. زیرا در این شیوه افراد کلاهبردار با بیان اینکه در پی جمع آوری نذورات خیریه هستند، شخص عادی را متقاعد مینمایند که به منظور کمک به موسسات خیریه و یا موارد این چنینی پول پرداخت کنند. در اینجا شخص کلاهبردار از این امر خداپسندانه سوء استفاده نموده و پولهای جمع آوری شده را برای منافع خویش مورد استفاده قرار میدهد.
-
کلاهبرداری در پیدا کردن شغل
در این خصوص وکیل کلاهبرداری خانه بیان میدارد: این شیوه کلاهبرداری اغلب برای کسانی که به دنبال کار هستند میتواند اتفاق افتد. زیرا در این شیوه از کلاهبرداری، افراد کلاهبردار با فریب شخص عادی و دریافت وجه از وی این امید را میدهد که میتواند در یک سازمان دولتی یا خصوصی برای وی کاری پیدا کند و شخص را با دادن این وعده واهی متقاعد به پرداخت پول میکنند.
-
کلاهبرداری در پوشش قضایی
شخص کلاهبردار در این روش خود را به عنوان نماینده رسمی دادگاه یا دادسرا معرفی کرده و مدعی میشود که فرد عادی در یک پرونده قضایی محکوم گردیده است و بایستی بازداشت شود. پس از آنکه شخص در موضع ترس قرار گرفت، امکان دارد کلاهبردار به منظور رفع مشکل تقاضای پول کند. در این خصوص کلاهبرداری وکیل از موکل نیز امکانپذیر است.
اثبات جرم کلاهبرداری
در فرد کلاهبردار بایستی چهار عنوان وجود داشته باشد تا بتوان وی را کلاهبردار دانست. این چهار عنوان از قرار زیر است:
-
استفاده از ابزار متقلبانه بایستی بر تصاحب مال غیر تقدم داشته باشد، اولین موردی که لازم است برای شخص کلاهبردار ثابت گردد، استفاده شخص کلاهبردار از حیله و نیرنگ جهت تصاحب مال غیر است. بر این اساس چنانچه شخصی خود را فقیر نشان دهد و با جلب ترحم و مهربانی بستانکار خود موجب گردد که طلبکار از طلب خویش صرف نظر کند، بدین خاطر که این جلب نظر به منظور بخشش بدهی بوده است نه جهت بردن عین مال، نمیتوان آن را از مصداق جرم کلاهبرداری برشمرد.
-
توسل به ابزار متقلبانه به منظور اغفال شخص دیگر. در این خصوص شخص کلاهبردار جهت اغفال شخص مقابل بایستی حتما از ابزار و شیوههای متقلبانه با هدف فریب طرف مقابل استفاده کند تا بتوان وی را مجرم و کلاهبردار دانست.
-
بدین ترتیب که چنانچه شخصی با وعدههای واهی قرار ازدواج را گذارد ولی در این راه از حیله و نیرنگ استفاده نکند، امکان کلاهبردار دانستن وی وجود ندارد.
-
فریب و اغفال طرف مقابل کلاهبردار. اگر زمانی شخص کلاهبردار با بهرهگیری از ابزار و شیوههای متقلبانه باعث گردد که طرف مقابل فریب بخورد و این حیله وی بر اثر نتیجه اعمال کلاهبردار باشد، این کلاهبرداری جرم شناخته میشود.
-
مال از دست رفته متعلق به شخص مقابل باشد. در رابطه با این موضوع لازم است بدانید که اگر فردی مال متعلق به خویش را که به ناحق در اختیار دیگری قرار گرفته است طلب کند و با نیرنگ و فریب از چنگ شخص مقابل بیرون آورد، این عمل مشمول جرم کلاهبرداری نمیشود. زیرا که مال تلف شده متعلق به خود فرد بوده است.
مجازات کلاهبرداری چیست؟
وکیل کلاهبرداری ماشین اذعان میدارد: مجازات فرد کلاهبردار بر حسب جرم انجام شده است. بدین معنی که اگر جرم انجام شده ساده باشد، قانون یک مجازات مورد پیشبینی قرار داده است و چنانچه جرم کلاهبرداری از نوع مشدد یا سنگین باشد، مجازات آن نسبت به کلاهبرداری ساده متفاوت خواهد بود.
جرم کلاهبرداری ساده:
در نوع کلاهبرداری ساده، مجازات کلاهبردار حبس یک تا هفت سال و جریمه نقدی معادل مال تصرف شده و رد اصل مال به صاحب مال مورد پیشبینی قرار گرفته است.
جرم کلاهبرداری مشدد:
در کلاهبرداری از نوع مشدد، مجازات کلاهبردار متفاوتتر بوده؛ به این ترتیب که کلاهبردار به حبس از ۲ تا ۱۰ سال زندان و جریمه نقدی معادل مال تصرف شده و همچنین رد اصل مال به صاحب مال و انفصال از خدمات دولتی به صورت دائم خواهد بود. (این انفصال دائم از خدمات برای کارمندان دولتی در نظر گرفته شده است.)
مجازات تکرار کلاهبرداری
بر اساس ماده 238 قانون مجازات اسلامی، افرادی که جرم کلاهبرداری را تکرار میکنند، به ممنوعیت از سکونت در محل خود به مدت ۱ تا ۵ سال محکوم شده، و برای کسانی که به تازگی این جرم را شروع کردهاند، حبس تادیبی از ۲ ماه تا ۱ سال و یا جزای نقدی از ۲۰ الی ۲۰۰ تومان در نظر گرفته شده است، که البته این مجازاتها با تشدید کلاهبرداریها بیشتر و سخت گیرانهتر از پیش خواهد بود. شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص با شماره وکیل کلاهبرداری در موسسه حقوقی وکیلوند در ارتباط باشید.
کلاهبرداری اینترنتی چیست؟
بهرهگیری غیر قانونی از سامانهها و رسانههای اینترنتی و مخابراتی به منظور انجام اعمالی از جمله وارد کردن، تغییر و یا محو دادهها یا اختلال در رسانه و سامانههای اینترنتی برای خود و یا سایر اشخاص ذینفع در این جرم، کلاهبرداری اینترنتی به شمار میرود. پلیس فتا مسئولیت رسیدگی به جرایم اینترنتی را برعهده دارد.
جرم کلاهبرداری اینترنتی
طبق گفتههای وکیل تلفنی کلاهبرداری، از جمله جرایم رایانهای میتوان به کلاهبرداری اینترنتی اشاره داشت. با افزایش هر روز اینترنت و دنیای مجازی و درگیری کماکان جهان با ویروس کرونا، اکثر افراد امور روزمره و شغلی خود را توسط اینترنت پیش میبرند. این بالا رفتن تقاضا در بین عام، موجب گردیده تا کلاهبرداری اینترنتی افزایش یابد.
با توجه به قوانین جرایم رایانهای، کسانی که مرتکب اعمال کلاهبرداری رایانهای میگردند، به حبس از یک تا پنج سال و تادیه غرامت از بیست میلیون ریال تا صد میلیون ریال و در سایر موارد به هر دو مجازات محکوم خواهند شد. البته علاوه بر مجازات مذکور، فرد کلاهبردار به رد مال شخص مالباخته نیز محکوم میگردد.
نحوه رسیدگی به جرایم کلاهبرداری
در این خصوص شخص مال باخته یا وکیل وی بایستی شکایت خویش را در مورد موضوع کلاهبرداری شده به دادسرا تقدیم نماید. دادسرا با تحقیقات و بررسیهای مورد نیاز و با استماع اظهارات فرد متهم نسبت به وقوع جرم کلاهبرداری، پرونده را جهت فرستادن به دادگاه تایید مینماید. پس از اثبات کلاهبرداری صورت گرفته، دادسرا پرونده را همراه با مدارک و شواهد گردآوری شده به دادگاه مربوطه ارسال میکند. بعد از آن، قاضی پرونده با توجه به میزان جرم کلاهبرداری (ساده یا مشدد) نظر خویش را در خصوص نحوه اجرای مجازات اعلام میکند.
مزایای استفاده از وکیل کلاهبرداری برای اثبات جرم کلاهبرداری
- از جمله مزایای کمک از وکیل کلاهبرداری باید به موارد زیر اشاره داشت:
-
با کمک از وکیل کلاهبرداری میتوان مدت زمان و روند اثبات این جرم را کمتر کرد.
-
با کمک از وکیل کلاهبرداری دیگر لزومی به حضور شاکی در دادگاه نیست.
-
وکیل میتواند با علمی که دارد در صورت شناسایی اموال کلاهبردار، سریع نسبت به توقیف اموال کلاهبردار اقدام کند.
-
وکیل کلاهبرداری قادر است پس از محکومیت کلاهبردار به رد مال جهت استرداد مال اقدام کند.
- مجموعه وکیلوند بهترین وکیل کلاهبرداری در تهران را در اختیار شما قرار میدهد تا به بهترین صورت از حق شما در این نوع پروندهها دفاع کند. برای مشاوره و ارتباط با شماره وکیل کلاهبرداری میتوانید از شمارههای موجود در سایت استفاده نمایید و یا از طریق وکیل آنلاین سوالات خود را در خصوص هزینه برای وکیل کلاهبرداری از وکلای وکیلوند بپرسید.