19 دی 1401

دسترسی غیر مجاز به اطلاعات اشخاص

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام .می خواستم بدونم ایمیلی که حذف شده حدود ۶ ماه پیش آیا قابل ردیابی هم توسط فتا که چه کسی ایمیل را ساخته است؟..و اگر کسی با کد ملی و شماره داوطلبی وارد سایت سنجش شخص دیگری شود جرم خاصی دارد؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام -کاربر محترم دسترسی غیر مجاز طبق قانون جرایم رایانه ای جرم محسوب میشود و به جزای نقدی یا حبس محکوم خواهید شد