11 مرداد 1400

تعهدضمن عقدوالزام متعهد

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
چند سال پیش زمینی را خریدم که فروشنده تعهد داده که هر وقت خواستی بفروشی خودم دوماهه به قیمت منطقه برات میفروشم و اگر کسی نخرید خودم میخرمش . اما به تعهد خود عمل نمیکند آیا راهی برای الزام به تعهد هست؟
سپاس از اینکه وقتتان را در اختیار بنده میگزارید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام طبق ماده 238 قانون مدنی شمامیتوانیدالزام متعهدراازدادگاه بخواهید اگرانجام نداد به وسیله خودوباخرج متعهد انجام دهید اگرقیدمبارشرت باشد وهیچ کسی قادربه انجام تعهدنباشد حق فسخ داریدواگرثابت نماییدازاین باب خسارتی به شماوارد شده مطالبه خسارت نمایید