11 اسفند 1401

اعمال اخذ شفعه در ملک مشاعی

دسته بندی : حقوقی | اخذ به شفعه
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام؛ سوال من مربوط به ملکی است که بین دو نفر صلح شده است و فردی که صلح کرده با حق فسخ در قید حیات است. یکی از طرفینی که بین آنها صلح شده و ۳ دنگ سند تک برگ به نام دار‌د برای فروش ملک سنگ‌اندازی می‌کند و راه‌های دیالوگ بسته شده است. بهترین راه چیست ‌ و آیا از راه قانونی می‌شود کاری کرد یا نه.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی برابر قانون چنانچه مال مشاع قابل تقسیمی بین دو نفر شریک باشد ،شریک دیگر بابت خرید حق شفعه دارد چنانچه ملک به هبه و صلح و معوض به شخص دیگری منتقل کردد حق شفعه شریک سه دانگ ساقط میگردد در صورت نیاز به توضیح بیشتر صبح درخواست مشاوره تلفنی با بنده دهید تا دقیق بتوانم شمارا راهنمایی نایم