04 خرداد 1401

توقیف اموال ضامن در قبال دیون مضمون عنه

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی منقول
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.بنده ضامن یه نفرشدم.وام برداشته از بانک..حالا اقساط را پرداخت نمیکند.والان دادگاه حکم توقیف ماشین بنده که تاکسی هست.وامرار معاش زندگیم با این تاکسی میگرده..حکم توقیف را دادن..ایا دادگاه میتونه چنین حکمی را بده..درحالی که به بنده نامه یا اس دررابطه با توقیف خودرو نیومده..منرفتم خلافی دربیارم دیدم میگن شاکی داری.الان من چه کنم راهنماییم کنیدتوراخدا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ طبق ماده ۷۰۹ قانون مدنی؛ " ضامن پس از پرداخت دیون مضمون عنه به مضمون له، می تواند به مضمون عنه مراجعه نماید." در ابتـدا از وام گیرنده بخواهید بدهی خود را تسویه نموده و مقدمات رفع توقیف خودرو شما را فراهم آورد،، در غیراینصورت شما یعنوان ضامن دین، باید دیون وی را تسویه نموده و با اخذ گواهی از بانک مربوطه، علـیه وی دادخواست حقوقی مطالبه مطرح نمایید..