مطالبه خسارت عدم انجام تعهد بیع نامه

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مطالبه خسارت راه قانونی داره یا خیر ؟بنده قصد فروش حواله خودرو داشتم از طریق یه واسطه با شخصی معتبر از کارکنان آموزش پرورش یکی از شهرها ارتباط داده شدم ایشون تماس گرفتند و گفتند من حواله هایما s7 رو ۴۱۰ ازت میخوام تو پیام های اسمس هام من به ایشون گفتم سر جمع باید ۱/۳۸۸ برام بریزی به حسابم گفت باشه ،فرداش روز تعطیلی بود و نمیشد پولو واریز کنن ایشون انتخاب رنگ هم کردند و پنل انتخاب خودرو و رنگ بسته شد همون شب دلار از ۶۰شد۴۵
چهار روز مهلت واریز وجه دادن بعد ایشون هی امروزوفردا میکردند و درنهایت شب مهلت واریز وجه گفتن من نمیام !منم روز بعد بخاطر اینکه حوالم نسوزه مجبور شدم برم مشهدبنگاه به بنگاه دنبال مشتری بگردم و درنهایت ۲۲۰ فروختم الان من ۱۹۰میلیون بخاطر نفر اول که گفت نه صرر کردم آیا دستم جایی بنده یا یه نفر اومد به من ضرر ضد و رفت ؟آیا من برم دنبال کارای قانونی نمیگن چرا تو خرید و فروش حواله اصلا انجام دادی ؟
من تنها اسکرین شات پیام های تلگرامش دارم و اسمس هاش که گفته بود ۱/۳۸۸ میخوام و صد درصد کرده بود با پیام ها اما بخاطر اینکه طرف مدیر آموزش پرورش بود بیعانه هم نگرفته بودم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام مطالبه خسارت در صورت وجود ادله قانونی و اثبات امکان پذیر است