فسخ معامله در صورت عدم پرداخت ثمن

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
سعیده پیربداقی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام به نظر شما در قسمت آثار مبایعه نامه کدام جمله را چاپ کنیم. خیار شرط یا خیار تخلف از شرط

۱. در صورت عدم پرداخت ثمن معامله یا وصول هر کدام از چک ها که بابت ثمن معامله از سوی خریدار به فروشنده ارائه شده در صورتی که در سر رسید مقررآن با گواهی عدم پرداخت مواجه شود، فروشنده حق فسخ قرارداد را دارد. و خریدار متعهد به پرداخت مبلغ ......................... ریال به عنوان وجه التزام به فروشنده می باشد. ضمنا تهاتر این مبلغ از مبلغ پیش پرداخت بلا اشکال است.

۲. در صورت عدم پرداخت ثمن معامله یا وصول هر کدام از چک ها که بابت ثمن معامله از سوی خریدار به فروشنده ارائه شده در صورتی که تا تاریخ ..../..../......پاس نشود، فروشنده حق فسخ قرارداد را دارد. و خریدار متعهد به پرداخت مبلغ ......................... ریال به عنوان وجه التزام به فروشنده می باشد. ضمنا تهاتر این مبلغ از مبلغ پیش پرداخت بلا اشکال است.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام مورد اول البته كلمه ي وصول رو به عدم وصول اصلاح نماييد.