11 مهر 1400

مختومه شدن پرونده با رضایت محکوم له

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
ناصر محمدحسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام پرونده مالی که ۴سال طول کشید طی چندین دادگاه که تشکیل شده وطلب

باسلام من حدود۴سال باشخصیت مشکل مالی داشتم وبعدازچندین مرحله دادگاه وچندین دفعه حکم جلب طرف ایشان رابا مامورين مربوطه گرفتم ومدت۵روز به‌ زندان رفت وباپادرمیانی برادرش باگرفتن مبلغی رضايت نامه‌ دردادگاه رضایت‌ دادم وآزادشد خواستم ببینم امکان دارد دوباره همان پرونده چه ازجانب من وچه طرف مقابل که یک بار بررسی دردادگاه از طریق قاضی وحتی تجديدنظر هم‌ شده‌ وطرف مقابل اعسارازهزینه دادرسیش ازطرف داداگاه دران موقع قبول‌ نشدایا دوباره‌ امکان‌ بازشدن پرونده‌ ای که چندسال طول کشیده دوباره بازشود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با رضایت شما پرونده مختومه شده و اعتبار امر مختومه پیدا کرده است. فقط شما میتوانید دعوایی دیگر طرح کنید البته نه عینا همان دعوا را، حداقل با جهتی دیگر.