21 خرداد 1401

استرداد اثاثیه ارسالی به زوجه در شهرستان

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام با توجه مشغله شما عزیزان بنده فقط میخواهم بدانم اگر میتوانم کاری در این لحضه انجام دهم تماس برای مشاوره بگیرم یا الان نمیتوانم با تماس با پلیس اقدامی انجام دهم درخواست مشاوره رایگان ندارم میدانم که مشغله شما عزیزان بی اندازه هست بنده با همسر خود .زن. متارکه کرده ام کمتر از یکماه پیش تصمیم گرفتیم که بنده منزلی برای ایشان فرزند مشترکمان تهیه کنم بعلت اینکه بنده در تهران و ایشان در شهرستان زندگی میکنند بنده‌تمامی اثباب منزل را به همراه کارگر و ماشین به آدرس مذکور ارسال کردم که در انجا ایشان بابری را به محل دیگری برده و بعد از چند روز گفتند که از فرزندم هم نیز مراقبت نمیکنند وقتی متوجه این موضوع شدم چندین روز هست که از ایشان خواهش میکنم که نسبت به استرداد وسایل اقدام کنند که با فحاشی روبرو شدم امشب منزل را شناسایی کرده ام ایشان هم متوجه شده و قصد به جابه جایی اثباب دارند آیا الان میتوانم با ۱۱۰ تماس بگیرم یا باید فردا طرح شکایت کنم در صورت امکان اقدام در این لحضه به من اطلاع دهید که اقدام به تماس برای مشاوره بگیرم یا تا صب چاره ای به غیر از صبر ندارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بت درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید با طرح دعوی و دادخواست استرداد اثاثیه در شهرستان مربوطه و تقاضای صدور تأمین خواسـته قبل از رسـیدگی و یا دسـتور موقت حسب مورد، محل اموال مذکور را شناسایی و فـوراً توقیف نمایید.. در صورت لزوم جهت بررسی بیشتر و راهکار لازم، می توانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید.. در خدمتیم..