احضار متهم جهت دفاع از اتهام انتسابی

دسته بندی : کیفری | اقدام علیه امنیت ملی
احمدرضا کی پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ،در اعتراضات بدون دلیل من رو گرفتن و ۵ ساعت بعد رها کردن اما تا سه ماه گوشیم رو ندادن :البته چشم بسته هم گفتن متنی رو امضا کنم و ازادم کردن :تا اینکه دو ماه بعد از گرفتن گوشیم زنگ زدن احضارم کردن اطلاعات و گفتن با کپی کارت ملی بیا برای پرونده و گفتن چیزی نیست همین جا مختومه میشه : البته من نرفتم و دو هفته گذشته اما باز به پدرم زنگ میزنن میخواستم بدونم باید چه کرد ؟؟
البته قبل از اعتراضات چند پست سیاسی داشتم که بعد دستگیری فهمیدن یعنی ربطی به دستگیری نداشت

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

بهتر است مراجعه و از اتهام انتسابی دفاع کنید. اگر جرمی انجام نداده اید جای نگرانی نیست.