28 خرداد 1401

پیامک ارجاع پرونده درگیری به بازپرسی علیرغم اعلام رضایت متقابل

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یه سال قبل یه درگیری بین منو یه نفر دیگه پیش اومد که هر دومون تو شورای حل اختلاف به هم رضایت دادیم الان پیام اومده پرونده به شعبه ۲ بازپرسی ارجاع داده شد
خواستم ببینم پرونده مختومه شده یا نه؟
و ایا میشه که پرونده رو دوباره باز کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اعلام رضایت متـقابل صـرفا جنـبه شخصی جرم را از بین می برد.. در صورتیکه در موضوع سلاح سرد اعم از چاقو و ... بکار رفته باشد، جنـبه کیـفری جرم از بین نرفته و موضوع قابل تعقیب و رسـیدگی می باشد.. در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر، از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..