02 خرداد 1402

محاسبه دیه اعضای بدن و شکستگی دیه مقدره

دسته بندی : کیفری | دیه
علی ملکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
نظرییه پزشک قانونی
۱.شکستگی قوس جانبی دندهای دو سه چهار پنج که یکی محیط بر قلب به همراه تجمع خون و هوا که لوله گذاری شده
۲.ارش نیم درصد تجمع خون و لوله گذاری
۳.شکستگی ثلث میانی بازوی چپ که در دو مرحله عمل شده که معیوب التیام یافته و دیه مقدار دارد
۴.ارش نقص عضو ناشی از محدودیت حرکتی شانه چپ که یک درصد میباشد
۵.پارگی سمحاق زانوی چپ
۶.خردشدگی ناحیه انتهایی استخوان ران چپ پلاک گذاری شده
۷.خردشدگی ثلث فوقانیاستخوان درشت نی ساق پای چپ امتداد به سطح مفصل پلاک گذاری شده
۸.شکستگی ثلث فوقانیاستخوان نازک نی
۹.شکستگی استخوان کشکک زانو و ارش ان چهار درصد
۱۰.ارش نقص عضو ناشی از محدودیت حرکتی چهارده و سه دهم درصد
۱۱.ارش غضروف مفصلی یک درصد
۱۲.شکستگی تنه استخوان کتف و ارش ان که چهار درصد
لطفا محاسبه کنید
با تشکر مهدی رمضانی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام پس از دریافت گواهی قطعیت اگر دیه کمتر از میزان مورد نظر باشد اعتراض کنید تا پرونده ارجاع بشود به هیات کمیسیون پزشکی قانونی استان.جهت محاسبه به دفتر شعبه مراجعه کنید